Yılmaz; "Balıkesir'in taşı toprağı altın"

EmlakSayfasi.com.tr tarafından Balıkesir'de ilk kez düzenlenen Balıkesir Emlak Zirvesi'nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in değeri ve artan talepler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz yaptığı açıklamada;"Önceden İstanbul için taşı toprağı altın denirdi. Ancak geçen yıllar içerisinde Türkiye'de birçok şehir değerini arttırmayı başardı. Bu şehirlerin başında da Balıkesir geliyor. Yaptığımız çalışmalar ve projeler ile kentimizin değerini arttırmayı başardık. Bugün düzenlenen emlak zirvesi de kentimizin gösterdiği yükselişin bir göstergesidir" dedi. Emlak Zirvesi ile ilgili görüşlerini de aktaran Başkan Yılmaz, Balıkesir'deki emlak sektörünün gelişimi adına umut verici bir adım olan zirveye katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve emeği geçen herkesi kutladığını söyledi.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181