Ziya Yılmaz 'Çadır kampanyası ile 10 günde 606 milyon TL'lik satış yaptık'
DAP Yapı, 2017 yılının ilk 3 ayında 700 milyon TL'lik konut satışı gerçekleştirdi. Emlak Konut GYO işbirliği ile Validebağ Konakları projesinde konutları yarı fiyatına satışa çıkardıklarını, iki hafta önce de tüm projelerinde yüzde 25 indirim uyguladıkları kampanyayı başlattıklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Konut almak isteyenler için bütün imkânları seferber ettik. Kampanya için Ümraniye ve Validebağ'da çadır kurduk. Çadır kampanyası ile 10 günde 606 milyon TL'lik satış yaptık" dedi. Vatandaşların ağırlıklı olarak 2.5-3 milyon TL değerindeki büyük metrekareli lüks konutları tercih ettiklerini söyleyen Yılmaz, Validebağ projesinde satılan konutların metrekare fiyatlarının ortalama 14 bin TL olduğunu kadetti. Yılmaz, Ankara ve İzmir'de de çadır kuracaklarını söyledi.

İZMİR'DE 3 YILDA 3 PROJE YAPACAK
İzmir Alsancak'ta aldıkları arsaya yapacakları projeyi dokuzuncu aya yetiştirmeye çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, İzmir'de 3 yılda 3 proje yapacaklarını söyledi. Yurtdışından ortaklık tekliflerini aldıklarını belirten Yılmaz "Körfez ülkeleri, Avrupa, Türk cumhuriyetlerden teklif alıyoruz. En son Çinli bir firma ortaklık teklifinde bulundu. Değerlendiriyoruz" dedi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181