Bizim Mahalle 2. etap arsası için imzalar atıldı!
Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle adıyla duyurduğu Küçükçekmece’deki arsasının 2.Etap ihalesini kazanan Dağ Mühendislik Müteahhitlik Tic. ve San. A.Ş. ile imzayı attı. Arsa satış karşılığında toplam satış geliri olarak 2 Milyar TL teklif ile sonuçlanan ihalenin imza töreninde konuşan Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim “Özlenen mahalle yaşamını sunmayı hedeflediğimiz projemizin ilk imzasını atıyoruz hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO’nun 1 milyon metrekarelik Bizim Mahalle arazisinin 118.098,99 m²’lik bölümünü kapsayan 2.etap ihalesini kazanan Dağ Mühendislik Müteahhitlik Tic. ve San. A.Ş. oldu. Şirket, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 2 Milyar TL, Emlak Konut payı olarak ise 551 Milyon TL taahhüt etti.

Özlenen Mahalle Sıcaklığı İçin İlk İmzaları Atıyoruz
İmza töreninde görüşlerini bildiren Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim; “Özlenen mahalle sıcaklığı için bugün ilk imzalarımızı atıyoruz. İhalemizi kazanan Dağ Mühendislik Müteahhitlik Tic. ve San A.Ş. ile imzaları atmaktan memnuniyet duyuyoruz. İnsan ve şehir odaklı yaklaşımla yatay mimarinin hakim olacağı projemiz, bulunduğu bölgeye değer katacak. Bizim Mahalle her yaştan insanın faydalanabileceği sosyal ve kültürel tesislerden tematik çocuk alanlarına, sağlık tesislerinden dini tesislere, kütüphaneden festival alanlarına ayrıca eğitim tesislerinden resmi kurumlara, ata sporları merkezinden kent müzesine, el sanatları merkezinden spor tesislerine kadar birçok faaliyet alanıyla, gece gündüz yaşayan bir mahalle olacak." dedi.

Yatırımlarımıza devam edeceğiz
Türkiye ekonomisinin düzenli büyüme ivmesi yakaladığını işaret eden Ertan Yetim; “2.çeyrek rakamlarında 5.1 gibi büyüme oran görüyoruz. Beklentiler 3.çeyrek rakamlarının daha da yukarıda olacağı yönünde. Bizlerde yapmış olduğumuz yatırımlarla beraber ülkemizin büyümesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. 2017 hedeflerimizi açıklarken bu yıl için 10 milyar TL'lik ihale yapacağımızı belirtmiştik şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz 9 dev ihale ile yaklaşık 13,2 milyar TL'lik değere ulaştık. Atılacak tüm adımları ülkemizin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Bugün burada atmış olduğumuz imzaların başta ülkemize, kurumumuza ve Dağ Mühendisliğe ayrıca projemizde yaşayacak vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnanıyorum ki hem İstanbul’umuza hem sektöre değer katacak bir yatırım olacak.” dedi.

Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.
İmza töreninde görüşlerini bildiren ihalenin kazananı Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ; Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut güvencesiyle gerçekleştireceğimiz projenin ihalesini kazanmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bugüne kadar Dağ Mühendislik olarak 8 bin konutun inşasına imza attık. Şu anda halen Emlak Konut güvencesiyle Tual Bahçekent ve Tual Adalar projesinin inşasını sürdürüyoruz. Biz yatırımlarımızda her zaman ülkemize olan güvenimizi öne koyarak hareket ediyoruz. Bu ihaleye ve bundan sonra katılacağımız ihalelerde de bu anlayışla hareket edeceğiz. Bu imzaların her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181