Emlak Konut 708.9 milyon lira değerinde satış yaptı!
Emlak Konut GYO, Ocak-Mart döneminde KDV hariç toplam 708.9 milyon lira değerinde 1,155 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi. Şirketten dün akşam KAP'a yapılan açıklamaya göre, mart ayı özelinde ise ön satışlar dahil 407 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleşirken, bunların KDV hariç peşin satış değeri toplam 308.2 milyon lira oldu. Emlak Konut GYO'nun ocak-mart dönemindeki satışlarının 57.06 milyon liralık kısmı ise yabancı ülke vatandaşlarına yönelik gerçekleştirildi.

MASLAK 1453 BİRİNCİ
İlk üç ayın hasılat şampiyonu ise 94.6 milyon liralık saüşla Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesi oldu. Geçtiğimiz yıl 10 binin üzerinde bağımsız bölümün satışıyla 6.3 milyar liralık hasılat yapan ve bu alanda kendi rekorunu kıran şirket, böylece son beş yıl içinde hasılatını üçe katlamıştı. Geçtiğimiz aylarda şirketin 2016 hedefleriyle ilgili konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Gelecek günlerde Anadolu'da da Emlak Konut markasını yeni projelerle hayata geçineceğiz. Şirketimizin 2016'da yaklaşık 11 bin bağımsız bölümün satışının yapılabileceğini ve satış değerlerinin de yaklaşık 7.6 milyar TL olacağını tahmin etmekteyiz. Net kârımızın da 1,5 milyar TL olabileceğini öngörüyoruz" demişti.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181