Emlak Konut 9 ayda 4 milyar lira hasılat yaptı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, bu yılın Ocak-Eylül döneminde 5 bin 833 bağımsız bölüm satışı karşılığında 4 milyar 171 milyon lira hasılat elde etti.

Elinde yaklaşık 4 milyar 876 milyon lira bedele sahip 10 milyon 457 bin metrekare arsa bulunan şirket, gelecek yıllarda İstanbul ve Ankara başta olmak üzere İzmir, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Tekirdağ ve Yalova'da projeler geliştirecek. Şirket, 2003 yılı başından bugüne kadar geliştirdiği projelerden elde ettiği gelirle TOKİ'den 12 milyar 23 milyon lira değerinde 15 milyon metrekare arsa satın aldı. Hayata geçirdiği projelerden önemli hasılatlar elde eden şirket, 2013 yılından bu yılın Elül ayına kadar toplam 21 milyar lira civarında hasılat elde etti. Yıllar itibarıyla daha az bağımsız bölüm satmasına rağmen daha fazla gelir elde etti.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181