Emlak Konut Anadolu projeleri son durum!
İstanbul ve Ankara dışında da markalı konut projesi üreten Emlak Konut, Gebze, Nevşehir, Niğde, Denizli ve Konya'da yeni projeler hayata geçiriyor. Sektörde adında sıkça söz ettiren Emlak Konut GYO'nun Anadolu projelerindeki son durum şu şekilde;

Gebze Emlak Konutları 3. Etap
Çalışmaların devam ettiği Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinin yüzde 11'i tamamlandı. 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi 37 blok şeklinde tasarlanıyor. Sosyal alanlara da sahip Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde açık ve kapalı otopark imkanı da alıcılarına sunuluyor. Gebze Emlak Konutları 3. Etap detaylı bilgi için tıklayınız.

Nevşehir Emlak Konutları
Yükselmeye devam eden Nevşehir Emlak Konutları'nın yüzde 51'i tamamlandı. Emlak Konut GYO ve Cent Yapı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları projesi 346 daireden oluşuyor. 29 bin 541 metrekare arsa alanına sahip olan Nevşehir Emlak Konutları projesinde 134 metrekare ila 172 metrekare aralığında 20 adet ofis yer alıyor. Kat yüksekliği 9 ile 13 arasında değişen projede tüm dairelerin, açık ve kapalı olmak üzere, balkonu bulunuyor. Nevşehir Emlak Konutları detaylı bilgi için tıklayınız.

Niğde Emlak Konutları
İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Niğde Emlak Konutları'nda projenin yüzde 22'si tamamlandı. Özel mimarisi ile dikkat çeken Niğde Emlak Konutları'nda çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzde 70 peyzaj alanları, kapalı havuz, fitness ve kafe,açık ve kapalı otopark bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 konut tiplerin bulunduğu Niğde Emlak Konutları'nda direlerin büyüklükleri ne 82,32 metrekare ila 136,48 metrekare arasında değişiyor. Niğde Emlak Konutları detaylı bilgi için tıklayınız.

Evora Denizli
Evora Denizli projesinde çalışmalar devam ederken inşaatın yüzde 18'i de tamamlandı. Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Evora Denizli projesi Denizli Merkezefendi'de inşa ediliyor. 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşan ​Evora Denizli projesinde yürüyüş parkurları, süs havuzları, biyolojik gölet, tabiat parkı kapalı/açık otopark, spor kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, iki farklı alışveriş alanı, kafeler ve geniş yeşil alanlar bulunuyor. Evora Denizli detaylı bilgi için tıklayınız.

Temaşehir Konya
Yüzde 38'inin tamamlandığı Temaşehir Konya'da çalışmalar devam ediyor. Torkam İnşaat ve Emlak Konut GYO imzası taşıyan Temaşehir Konya Konya Meram'da hayata geçiriliyor. 72 bin 726 metrekare arsa alanına sahip Temaşehir Konya'da 5+1 ve 6+1 dairelerde türk hamamı bulunuyor. Temaşehir Konya detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181