Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum tarihi 25 Temmuz!

Emlak Konut GYO'nun 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan Antalya Muratpaşa ihalesinin 2. oturumu 25 Temmuz'da yapılacak. 18 Temmuz 2017 tarihinde il oturumu gerçekleştirilen Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsasının 2. oturumu 25 Temmuz 2017 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Antalya Muratpaşa Bahçelievler'de bulunan ve 1,50 emsala sahip olan Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesi 1. oturumuna en yüksek teklifi 610 milyon TL teklif ile Kabataş Gayrimenkul&Rönesans Gayrimenkul verdi.

En fala 12 katlı binaların yapılabileceği Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsasına ticaret+turizm alanında   iş merkezleri, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza, çarşı, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu gibi ticari, kültürel ve sosyal tesisler, otel, motel, tatil köyü, apart otel gibi konaklama tesisleri, restoran, lokanta, düğün salonu gibi eğlenceye yönelik birimler, yönetim binaları, banka ve finans kurumları yer alabilecek.



Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181