Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesine 7 adet teklif geldi!
Toplam 68 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsasının ihalesi yapıldı. Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsasına 7 adet teklif geldi.

4 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesine teklif veren 7 firma şu şekilde;
- Günyüzü İnş. Taah. Ve Tic. A.Ş. & Zilal Tekstil Turz. İnş. Nak. Ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. & Csr Gayrimenkul İç Ve Dış Tic. A.Ş. İş Ortaklığı
- Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş. & Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. İş Ortaklığı
- Dağ Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Gayr. Tic. San. A.Ş.
- Mesa Mesken Sanayii A.Ş.
- Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. & İn-Ter Yapı İnş. Gayr. Tic. San. A.Ş. İş Ortaklığı
- Torkam İnşaat Ve Yatırım A.Ş. & Tk Invest Yapı A.Ş. İş Ortaklığı
- Kuzu Toplu Konut İnşaat A.Ş

Özel Eğitim Tesis alanı 3 kattan oluşan Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsasının ticaret ve konut alanlarında; iş ve alışveriş merkezleri, ofis, büro, konut, rezidans, özel sosyal ve kültürel tesisler, restoran, otopark, spor, eğlence, dinlenme, kapalı havuz, balo-konferans-sergi salonları, sinema gibi alanlar bulunuyor. 53 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsasında anaokulu, kreş ve ilköğretim yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181