Emlak Konut binlerce kişiyi ev sahibi yapacak!
Hedef için şimdiden kolları sıvayan Emlak Konut, 4 bölgedeki ihalelerle hayata geçirilecek projelerde yine binlerce kişiyi ev sahibi yapacak.. ihalelerden ilki olan Bakırköy Yenimahalle'deki arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi dün gerçekleştirildi. Projede en fazla 6 katlı binalar inşa edilecek.

Martta üç ihale
Emlak Konut GYO'nun Mart ayı içerisinde gerçekleştireceği 3 ihale ise şöyle olacak:
-Avcılar Ispartakule 5. Etap 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 8 Mart'ta,
-Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi 22 Mart'ta,
-Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret inşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işi inşaatı 29 Mart'ta yapılacak.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul'un doğusundan batısma birçok alanda gelecek adına ciddi potansiyel taşıyan arsaları olduğunu söyledi. Kurum, "Bunları doğru zamanda ve doğru planlamayla başarılı bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız. Gelecek günlerde Anadolu'da da Emlak Konut markası ve kalitesini yeni projelerle hayata geçiriyor olacağız" dedi.

Emlak uzmanları tarafından geleceği parlak bölgelerden biri olarak gösterilen Kayaşehir, 3. Köprü, 3. Havalimanı gibi kamu projelerinin güzergahında olması nedeniyle iyiden iyiye popülerleşti. Büyük inşaat firmalarının konut inşa etmek için tercih ettiği bölgede konut sayısı da giderek artıyor. Bölgede konut metrekare fiyatları 4 bin liradan başlıyor. Son 2 yılda fiyatlarda yaklaşık yüzde 50'lik artış gözlendi. Bu fiyatların 3. Köprü ve 3. Havalimanı'nın tamamlanmasıyla daha da artacağı öngörülüyor.

Üniversite hastanesi geliyor
Planlı bir şekilde büyüyen ; Kayaşehir'de bir üniversite hastanesi de yapılacak. Ayrıca bölge 2013'te açılan Otogar Bağcılar-İkitelli Başakşehir-Olimpiyat metro hattı ile cazibesini artırdı. Avrasya Tüp Geçit projesine de yakın olan Kayaşehir'in önümüzdeki dönemde Kadıköy-Kartal ve Üsküdar-Çekmeköy metro hatlarıyla da bağlantısı sağlanacak. 


Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181