Emlak Konut borç sorgulama!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut borç sorgulama nasıl yapılır sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Emlak Konut'a borcu olan kişiler internet üzerinden online olarak borç sorgulaması yapabiliyor. İşte Emlak Konut borç sorgulama adımları;

Öncelikle yapmanız gereken Emlak Konut GYO'nun resmi web sitesi olan www.emlakkonut.com.tr adresine girmek olacak. Siteye girdikten sonra 'Online İşlemler' yazan kategoriye tıklamanız gerekiyor. Açılan sayfada size ait bazı bilgileri doldurmalısınız. Bütün bilgileri eksiksiz ve doğru doldurduktan sonra 'Giriş' butonuna basarak Emlak Konut borç sorgulama işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.

Emlak Konut tarafından başlatılan erken ödeme indirimi kampanyasından 31 Aralık 2016 tarihi ve öncesinde konut-ticari ünite satın alan, ödemesi Emlak Konut’a devam eden (banka kredili satışlar hariç) ve vadesi geçmiş borcu olan kişiler yararlanabilecek. Erken ödeme indirimi kampanyasından yararlanmak isteyen Emlak Konut müşterilerinin "online.emlakkonut.com.tr" adresinden online başvuru yaparak gerekli belgeleri Emlak Konut GYO A.Ş. Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (Batı Ataşehir) ATAŞEHİR – İSTANBUL adresine gödermeleri gerekiyor. Erken ödeme indirimi Emlak Konut kampanyası bu gün (11 Aralık 2017) sona erecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferhat dalgalan 6 yıl önce

banner182

banner181