Emlak Konut Çankaya projeleri!
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilen Emlak Konut Çankaya projeleri listesini sizler için derledik. Ankara'nın gözde ilçelerinden biri olan ve markalı konut projelerinin gün geçtikçe attığı Çankaya konut projeleri yatırımcının beğenisini topluyor. İşte Emlak Konut Çankaya projeleri...

Başkent Emlak Konutları
Emlak Konut imzası ile 1504 bağımsız birimdenden oluşan Başkent Emlak Konutları projesinde 1478 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. Ankara Çankaya'da 202 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Başkent Emlak Konutları'nda 2 adet kapalı havuz, 2 adet kapalı çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, çeşitli hobi alanları, süs havuzları, oturma alanları, 2 adet fitness alanı ile birlikte farklı etkinliklerin yapılacağı stüdyolar, buhar odası, sauna gibi alanların da içinde yer aldığı kapsamlı bir sosyal merkez de bulunuyor. Başkent Emlak Konutları detaylı bilgi için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
Ankara Çayyolu'nda inşa edilen Koordinat Çayyolu projesinde konutlar için 74 bin metrekare toplam pazarlanabilir alan ve ticari brimler için de 2 bin metrekare pazarlanabilir alan yer alıyor. YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Koordinat Çayyolu detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181