Emlak Konut Evora Denizli kampanyası!
Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Evora Denizli projesi Emlak Konut kampanyası dahilinde yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar vade ve vadeye TÜFE artışı uygulanması yada diğer seçenek olarak yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

115 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Evora Denizli projesi 1555 özel daireden oluşuyor. Konut, özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari ünitelerin bulunduğu Evora Denizli projesi 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşuyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Evora Denizli'de dairelerin büyüklükleri 84 ila 201 metrekare arasında değişiyor. 

600 milyon TL’nin üzerinde yatırım bedeline sahip  olan Evora Denizli'de yürüyüş parkurları, süs havuzları, biyolojik gölet, tabiat parkı kapalı/açık otopark, spor kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, iki farklı alışveriş alanı, kafeler ve geniş yeşil alanlar yer alıyor.

Evora Denizli fiyat?

Evora Denizli iletişim!
Adres: Selçukbey Mah. 646.sok Merkezefendi / Denizli
Telefon: 444 10 08
Web: www.evoradenizli.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181