Emlak Konut GYO Ataşehir ödeme seçenekleri!
1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Emlak Konut GYO Ataşehir ödeme seçenekleri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir projesinde yüzde 20 peşinata 60 ay sıfır faiz seçeneği sunulurken yüzde 25 peşinata 120 ay  Tüfe veya yüzde 0,50 vade farkı sunuluyor.

400 metrelik cadde-pasaj konseptli alışveriş alanının bulunduğu Emlak Konut GYO Ataşehir projesi uluslararası mimarlık şirketi RMJM ve Dubai de bulunan dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalife’yi tasarlayan Hyder Mühendisliğin imzasını taşıyor. Emlak Konut GYO Ataşehir'de yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonları, sinema salonları, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Emlak Konut GYO Ataşehir projesinde residence blokları, ofis ve iş merkezleri bulunuyor. 800 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Emlak Konut GYO Ataşehir projesi Avrupa'nın en yüksek binaları arasında yer alıyor. 

Hilal MİSİRLİ /  EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181