Emlak Konut GYO kampanyası detayları!
Emlak Konut GYO tarafından başarısız darbe girişiminin ekonomiye ve vatandaşa yarattığı etkiyi azaltmak adına başlattığı kampanyanın detayları belli oldu.

Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği TÜFE'li Satış Kampanyası toplam 30 projede, 15 bin konut ve ticari alanı kapsıyor. TÜFE'li Satış Kampanyası'nda yüzde 20 peşinat yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya kadar vade imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Kampanya kapsamında faiz oranlarının yüzde 0,70'e çekilmesi ve vadelerin de 10 yıla uzatılması, böylece vatandaşa daha düşük taksitlerle ödeme imkanı sağlanması planlanıyor. Örneğin bu kampanya dahilinde 10 yıl vadeli 100 bin liralık kredi 35 bin lira ucuzluyor. Emlak Konut GYO'nun gayrimenkul sektörünü canlandıracak bu kampanyada konut ya da ticari ünitenin yüzde 20'si peşin, yüzde 10'luk kısım ara ödeme ve kalan kısım da TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0,70 vade farkıyla 120 aya kadar taksitlendirme imkanı bulunuyor. 

TÜFE'li Satış Kampanyası'na dahil olan projeler şu şekilde;
- Adım İstanbul
- Ağaoğlu Maslak 1453
- Avrupa Konutları Başakşehir
- Avrupark
- Bahçekent Emlak Konutları
- Bahçekent flora,
- Başakşehir Emlak Konutları
- Başakşehir Merkez Çarşı
-Bulvar İstanbul
- Emlak Konut Körfezkent
- Esenler Emlak Konutları
- Evora Denizli
- Evora Tuzla 1. Bölge
- Evvel İstanbul
- Göl Panorama Evleri
- İstmarina
- Karat 34
- Koordinat Çayyolu
- Metropol İstanbul
- Nevşehir Emlak Konutları
- Nidakule Ataşehir
- Nidakule Kayaşehir
- Park Mavera 1
- Park Mavera 2
- Sofa Loca
- Temaşehir Konya
- Tual Adalar
- Tual Bahçekent

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181