Emlak Konut İstanbul daire fiyatları!
2023 yılı sonuna kadar 250 bin konut ve ticari ünite üretmeyi hedefleyen Emlak Konut İstanbul daire fiyatları listesini sizler için araştırdık. Türkiye'nin birçok şehrinde konut üreten Emlak Konut İstanbul daire fiyatları konutların büyüklüğüne ve konumuna göre değişiyor. İşte Emlak Konut İstanbul daire fiyatları​

Emlak Konut Avrupa Yakası Projeleri
Yeniköy Konakları
Yeniköy Konakları daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. 35 bin 856 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesinde 2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Yeniköy Konakları teslim tarihi için tıklayınız.

Ebruli Ispartakule
Ebruli Ispartakule daire fiyatları 494 bin TL’den başlıyor. 5 ila 27 katlı 10 bloktan oluşan Ebruli Ispartakule projesi 724 daireden oluşuyor. Ebruli Ispartakule teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark İstinye
Nidapark İstinye projesinde dairelerin metrekare satış fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. 73 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Nidapark İstinye projesi 55 bloktan oluşacak. Nidapark İstinye teslim tarihi için tıklayınız.

Emlak Konut Anadolu Yakası Projeleri
Validebağ Konakları
Validebağ Konakları daire fiyatları 974 bin TL'den başlıyor. İstanbul Koşuyolu'nda 5 katlı 11 bloktan oluşacak olan Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. Validebağ Konakları teslim tarihi için tıklayınız.

Tual Adalar
Tual Adalar daire fiyatları 375 bin TL'den başlıyor. Toplam 6 blok olarak tasarlanan Tual Adalar projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunuyor. Tual Adalar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Emlak Konut İstanbul daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181