Emlak Konut İzmir Konak 1. Etap 2. oturumu bu gün yapılacak!
Emlak Konut GYO tarafından İzmir Konak 1. Etap kapsamındaki 47 bin 70 metrekarelik arsanın 2. oturumu yapılacak.

12 Haziran'da 1. oturumunun yapıldığı Emlak Konut İzmir Konak 1. Etap arsasının 2. oturumu 20 Haziran 2017 tarihinde yapılacak. 

11 bin 679 metrekaresi park alanı ve 2 bin 733 metrekaresi cami alanı olarak belirlenen İzmir Konak 1. Etap arsası toplamda 47 bin 70 metrekare büyüklüğe sahip. Emlak Konut İzmir Konak arsasında toplam 32 bin 568 metrekare olan iki parsel, ticaret+turizm+konut alanı imarı bulunacak.

Emlak Konut GYO tarafından konuyla ilgili Kap’a yapılan açıklama şöyle; 
İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 12.06.2017 tarihinde saat 14:30 da yapılmıştır. İhaleye katılan İstekliler ve teklifleri içeren doküman ekte yer almaktadır.

İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. Oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, isteklilere ihalenin 2. Oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecektir.

Önemli bilgilendirme: İhalenin sonucunu belirleyecek olan nihai mali teklifler 2. Oturumda alınacaktır.

Emlak Konut İzmir Konak 1. Etap 1. oturum sonuçları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181