Emlak Konut Katar'lı yatırımcılarla Kanal İstanbul'a komşu proje için görüştü!
Türkiye ve Katar arasındaki iş ortaklığına daha yüksek hacim kazandırma amacıyla 17-19 Ocak 2018 tarih aralığında Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO, Körfez ve Orta Doğu Bölgesinden birçok yatırımcıya Türkiye’deki yatırım imkanlarını anlattı.

Fuarda Katarlı yatırımcıların Kanal İstanbul'a olan ilgisini de açıklayan Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, Katar'ın Emlak Konut ölçeğindeki şirketi ile Kanal İstanbul civarındaki 4,6 milyon m2’lik arsaları üzerinde Katarlı yatırımcılarla proje üretebileceklerini belirtti.

'Katar’ın Emlak Konut ölçeğindeki şirketi ile öğleden önce görüşmeler yaptık. Projelerimizle yakından ilgililer. Kendilerini Türkiye’ye davet ettik. Bir çalışma grubu oluşturup birlikte neler yapabileceğimize bakmak istiyoruz. Kanal İstanbul civarındaki arsalarımızla ilgili bir bilgi paylaşımında bulunduk' diyen Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, sözlerine şöyle devam etti;

'Kanal İstanbul güzergahı üstünde olan Arnavutköy-Dursunköy’de 3,6 milyon metrekare, Küçükçekmece’deki Bizim Mahalle projemizin ihale edilmemiş 450 bin metrekarelik bölümü ile Başakşehir-Hoşdere’deki 340 bin metrekarelik alan ve son olarak Başakşehir-İkitelli-Ayazzma-Kayabaşı bölgesindeki 240 bin metrekarelik arsalarımız yer alıyor. Toplamda 4,6 milyon metrekareye tekabül eden bu arsalar üzerinde neler yapabileceğimizi görüşeceğiz. Bilindiği üzere Emlak Konut kendi arsaları üzerinde hasılat paylaşımı modeli ile çalışıyor. Bu şekilde nasıl projeler geliştirebiliriz karşılıklı görüşüp değerlendirmelerde bulunacağız.'

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181