Emlak Konut Koordinat Çayyolu kampanyasına büyük ilgi!
Emlak GYO'dan Ankaralılar'a Emlak Konut GYO ve YP İnşaat işbirliği ile Ümitköy'de yükselen Koordinat Çayyolu projesinin satış koordinatörlüğünü üstlenen CEF Gayrimenkul Yatırım Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlığı ortaklarından Evren Acar, kampanya haberinin yayılmasının ardından çok sayıda ön talep aldıklarını ifade ederken, "Yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar vade imkanı tanıyan kampanya ile iki farklı seçenek sunuyoruz.

Alıcılar, ya TÜFE'ye endeksli ya da aylık yüzde 0.70 vade farkı ile 120 aya kadar taksit seçeneklerinden birini tercih edebiliyorlar. Bu duruma Emlak GYO'nun TÜFE'ye endeksli ödeme planlarında 6 ayda bir yapılacak güncelleme oranlarının yüzde 5'i geçmeyeceğini taahhüt etmesi de eklenince projemize gösterilen ilgi iki katma çıktı" dedi. Acar, yaklaşık 25 yıldan bu yana inşaat sektöründeki YP İnşaat'm yeni projesi için "Koordinat Çayyolu, gerek kule mantığından uzaklaşarak ağırlık verdiği yatay bloklar gerekse geniş peyzaj alanları, sosyal donatıları ve kolay ulaşımı ile yaşama fark katacak çok sayıda detayı barındırıyor. Toplam 427 konuttan oluşan projede 1+1'den 5+1'e kadar çok sayıda konut seçeneğini bulmak mümkün. Bu durum cazip ödeme koşulları ile de birleşince hem yatırım hem oturum anlamında alıcıya kaçırılmaz bir fırsat sunuyor" diye konuştu. Kampanya 31 Ağustos'a kadar süreceği bildirildi.

Milliyet Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181