Emlak Konut Körfezkent 3. Etap Evleri Müzayedesi 22 Şubat’ta!
Türkiye’nin en büyük emlak pazarlama zinciri Turyap, Emlak Konut Körfezkent 3. Etap Evleri’nin en çok talep gören 40 konutunu 22 Şubat 2017’de açık artırmaya çıkarıyor. Kocaeli Körfezkent Yarımca’da yer alan konutlar için düzenlenecek müzayede saat 13.30’da Luxor Garden Hotel toplantı salonunda ve Turyap’ın internet sitesinden eş zamanlı yayınla yapılacak. 

Kocaeli’nin yeni yaşam merkezi ve kentsel tasarımıyla öne çıkan Körfezkent 3. Etap Evleri’nde tamamı bitmiş, oturuma hazır konutlar alıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Yüksek ilgi gören 40 konut cephe, kat durumu, açıklık, gün ışığı, manzara bakımından yatırım ve yaşam avantajlarıyla öne çıkıyor. 

162 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor
Şehrin gürültüsünden uzak, modern, doğa ile iç içe Körfezkent-3 Emlak Konutları’nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri 46 metrekareden 168 metrekareye kadar farklı alternatiflerden oluşuyor. Alıcı adaylarının gözdesi olan 40 daire 162 Bin TL’den başlayan fiyatlarla açık artırmada teklif bekliyor.  Yatırıma ve oturuma hazır, tapuları hemen teslim edilecek konutların yer aldığı projede orta öğretim okulları, ticari birimler, camiler kent yaşamının gereksinimleri bir araya getiriyor. 

Körfezkent 3 Emlak Konutları, Körfezkent 1. 2. ve 4. Etaplar, Körfez Emlak Konut İlkokulu ve Ortaokulu, Körfez Emlak Konut İmam Hatip Lisesi, Grand Körfez İzmit Hotel, Körfez Devlet Hastanesi ve Çenederesi mesire alanına yakın konumda yer alıyor. 

5 Bin TL'den başlayan teminatla açık artırmaya katılmanın ardından bir ay sonra %25'i, kalan ödeme de üç ay sonra banka kredisi kullanarak ödenebiliyor. Gayrimenkul listesi ve müzayedeler ile ilgili detaylı bilgiye Turyap’ın internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181