Emlak Konut Körfezkent 3. Etap ihalesi ne zaman?
Kocaeli Körfezkent Yarımca’da yer alan Emlak Konut Körfezkent 3. Etap Evleri projesi 22 Şubat 2017'de Turyap tarafından ihaleye çıkarılıyor.

Açık artırma usulü satışa sunulacak olan Emlak Konut Körfezkent 3. Etap Evleri'nin müzayedesi saat 13.30’da Luxor Garden Hotel toplantı salonunda yapılacak. Tamamı bitmiş en çok talep gören 40 konut 162 bin TL’den başlayan fiyatlarla açık artırmada teklif bekliyor. Emlak Konut Körfezkent 3. Etap Evleri'nde 5 bin TL'den başlayan teminatla açık artırmaya katılmanın ardından bir ay sonra %25'i, kalan ödeme de üç ay sonra banka kredisi kullanarak ödenebiliyor.

Emlak Konut Körfezkent 3. Etap Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri 46 metrekareden 168 metrekareye kadar farklı alternatiflerden oluşuyor. Yüksek ilgi gören bu konutların bulunduğu Körfezkent 3. Etap konutlarının içerisinde orta öğretim okulları, ticari birimler, camiler gibi kent yaşamını kolaylaştırıcak alanlar bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181