Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi fiyat!
İstanbul Küçükçekmece'de mahalle kültürünü yaşacak olan Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

Mahalle konseptinde hayata geçirilecek olan Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi geleneksel Türk mimarisine uygun olarak tasarlanacak. Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi 1 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek.

Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesinde her yaştan insanın faydalanabileceği sosyal ve kültürel tesislerden tematik çocuk oyun alanlarına, sağlıktesislerinden kütüphaneye, eğitim tesislerinden festival alanlarına, resmî kurumlardan ata sporları merkezine, kent müzesinden el sanatları merkezine, spor tesislerine kadar bir çok sosyol tesis bulunacak.

Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi nerede? Tıklayınız.

Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi tanıtım filmi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEN BİRİSİ 7 yıl önce

BU BÖLGEDE 40 SENEM GEÇTİ.VİDEODAKİ GÖRSEL YERLEŞİM İN BU ŞEKİLDE OLMASI İMKANSIZ.KONUT GÖRÜNEN YERLERDE HALKALI GÜMRÜĞÜ.DİVAN REZİDANS,KANARYA MEZARLIĞI ,ÇAMLIK VE TAŞTEPE ,GÜLTEPE ,ÇUKUROVA ADINDA 3 YERLEŞİM ALANI VAR ,EVET ARAZİ BÜYÜK YILLAR ÖNCESİNDE MARMARA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ İÇİN SÜLEYMAN DEMİREL TEMEL ATMIŞTI ÖYLE KALDI .ŞU ANDADA NE OLDUĞUNU ÇOK ANLAMADIĞIMIZ İÇİNDE TAVUK VS HAYVANLARIN OLDUĞU ÇEŞİTLİ BİTKİLERİN YETİŞTİRİLDİĞİ KÖY EVİ GİBİ BİR YER DE VAR ÜNİVERSİTEYE AİT ,KEŞKE FARKLI BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLSEYDİ YAZIK OLDU.GÖRSEL YERLEŞİMİ HAZIRLAYAN SINIFTA KALMIŞ .BÖYLE BÜYÜK BİR PROJENİN GÖRSEL TANITIMI EMLAK KONUTA YAKIŞMAMIŞ..PROJENİN KÜÇÜKÇEKMECE GÖL CEPHELİ YAPILACAK KONUTLARININDA ANKARADA DAYISI OLANLAR TARAFINDAN PAYLAŞILACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK.HAYIRLI OLSUN......

Avatar
Aydin ustaoğlu 7 yıl önce

Burdan daire almak için ne yapmamiz gerekir prosedür nedir.detaylı bilgi alabilirmiyiz

Avatar
Gokan okan 7 yıl önce

Buyk bi ave me getirinn bizim semtee

Avatar
Gokan okan 7 yıl önce

Biz aveme istiyoruz konut istemiyoruz. Aveme getirin yoksa isyan cikartiriz

Avatar
Gokan okan 6 yıl önce

İpneler. Hpsi pra icin o arsa bizimhalsle glse ne olucak huzurumuz kacicak evde almayiz o arsanin bedeli avme alisveris merkesi msla mal of istnbul gibi bi aveme yapin ne buuu buuuu kiimin mahalesiiiiiii

banner182

banner181