Emlak Konut Mesa Koza 66 kampanyası!
Konutta kalitenin adresi MESA, Emlak Konut GYO’nun  hayata geçirdiği ve ödeme kolaylıkları sunan konut kampanyasını desteklemeyi sürdürüyor. Park Mozaik’ten sonra MESA KOZA 66 Projesi’ni de kampanyaya dahil etti. 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olan 10 yılda, 0.70 vade farkı ve %20 peşinat avantajı sunan kampanya yoğun ilgi görüyor.

MESA KOZA 66, büyükelçiliklerin ve uluslararası kuruluşların yoğun olarak tercih ettiği Gaziosmanpaşa’da, şehrin tüm kilit noktalarına dakikalar içinde ulaşılabilen bir konumda yer alıyor. KOZA 66, nitelikli bir yaşam alanı oluşturma hedefiyle zemin+ 35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok olmak üzere toplam iki bloktan oluşuyor. MESA KOZA 66, iki farklı yaşam biçimini bir arada sunuyor. “Kule”de 165 ve “Yatay Blok”ta ise 50 daire olmak üzere, çeşitli tip ve büyüklüklerdeki toplam 215 konut seçeneği ile tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor.

‘Kule’de eşsiz panoramik kent manzarası
Koza Sokak yönünde tasarlanan dikey blok – “Kule”; bir yandan yaşam alanında daha kompakt ve klasik çözümler sağlarken, diğer yandan gökyüzüne uzanan yapısı, saydam cepheleri ve yumuşatılmış hatları ile panoramik bir kent manzarası da sunuyor.

MESA KOZA 66’nın “Kule”sinde;  93 ile 371 brüt metrekare arasında değişen büyüklüklerde, 2+1’den 5+1’e kadar farklı tipte zengin daire seçenekleri bulunuyor. Proje arazisinin güneydoğusunda, geniş bir vadi manzarası görecek şekilde tasarlanan “Yatay Blok”ta ise daireler, bulundukları kata göre farklılaşan teraslara, geniş balkonlara ve bahçelere sahip. MESA KOZA 66, şehrin merkezinde bahçeyeve  geniş balkonlara özlem duyanlara, gerçek anlamda arzuladıkları yaşam alanlarını sunuyor.

Güvenli hayat
Yüksek standartları ile dikkat çeken MESA KOZA 66’da, 24 saat çok noktalı kameralı izlemesi ve şifreli elektronik sistem ile güvenlik en üst seviyede tutuluyor. Araç ve yayalar için dört ayrı cephede giriş kapıları bulunan MESA KOZA 66’da, 322 araçlık kapalı, 50 araçlık açık otopark bulunuyor. MESA KOZA 66’da daire metrekaresine göre minimum 1,maksimum 3 araçlık park yeri düşüyor. Ortalama metrekare fiyatı 6.600 TL olan MESA KOZA 66’da konutlar, 565.000 TL ‘den başlayan değerlerle satışa sunuluyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181