Emlak Konut Mühye projesinin adı Başkent Emlak Konutları oldu!
Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Mühye Mahallesi'nde inşa edilecek projesinin adı Başkent Emlak Konutları olarak belirlendi. Çok yakında başlayacak olan Başkent Emlak Konutları projesi reklam filminde ise Mustafa Ceceli yer alıyor.

Başkent Emlak Konutları projesi 24 blokta 1.901 adet daireden oluşuyor. Emlak Konut Mühye projesi olan Başkent Emlak Konutları projesi 181 bin 728 metrekarelik arsa alanında yükselecek. 30 dükkanında bulunacağı Başkent Emlak Konutları projesinde daireler kuralı satışla sahiplerini bulacak.

2019 yılı sonunda tamamlanması planlanan Başkent Emlak Konutları projesinde yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak alanlar yer alacak.

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep durak 7 yıl önce

Nasıl müracaat ediliyor fiyatlari ne kadar nasıl ogrenebiliriz

Avatar
Mihriban 7 yıl önce

Nasıl başvurabiliriz bizi aydın latın lütfen

banner182

banner181