Emlak Konut projeleri Ankara!
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten Emlak Konut projeleri Ankara listesini sizler için araştırdık. Ürettiği markalı konut projeleri ile dikkat çeken Emlak Konut projeleri Ankara yatırımcının dikkatini çekiyor. Etimesgut ve Çankaya'da bulunan Emlak Konut projeleri Ankara çalışmaları hızla devam ediyor. İste Emlak Konut projeleri Ankara

Başkent Emlak Konutları
1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri bulunan Başkent Emlak Konutları daire büyüklükleri 70,68 metrekare ila 350,97 metrekare arasında değişiyor. Temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanlarının yer alacağı Başkent Emlak Konutları projesinde 1478 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. Başkent Emlak Konutları teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Koordinat Çayyolu teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sofa Loca
Baş Yapı ve Solar Yapı imzası ile hayata geçirilen Sofa Loca projesinin dairelerin büyüklükleri 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor. 3+1 , 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan Sofa Loca projesi 6 blokta 150 konuttan meydana geliyor. Sofa Loca daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Emlak Konut projeleri Ankara ile ilgili gelişmeleri ve emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181