Emlak Konut ticari ünitelerde 'Şimdi al 2018'de öde' kampanyası başlattı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) üçüncü seferbelik kapsamında konutta başlattığı kampanyadan sonra şimdi de ticari ünitelerde yeni bir kampanya hayata geçiriyor. 

Emlak Konut önderliğinde konut projelerinde başlatılan 'Şimdi al 2019'da öde' kampanyası ile birlikte konut alıcılarına cazip ödeme imkanları sunuldu. Emlak Konut şimdi de 16 ticari ünite projesinde 'Şimdi al 2018'de öde' kampanyasını başlattı. Emlak Konut 'Şimdi al 2018'de öde' kampanyası ile birlikte ticari üniteler yüzde 0,50 faiz imkanı ile satışa çıktı. Emlak Konut 'Şimdi al 2018'de öde' kampanyası kapsamında yer alan projeler ve ticari ünite sayıları şu şekilde;
- Ayazma Emlak Konutları'nda 1 adet ticari ünite
- Bahçekent Emlak Konutları'nda 26 adet ticari ünite
- Batışehir'de 13 adet ticari ünite
- Bulvar İstanbul'da 2 adet ticari ünite
- Dumankaya Miks'te 20 adet ticari ünite
- Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde 19 adet ticari ünite
- Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 11 adet ticari ünite
- Esenler Emlak Konutları'nda 14 adet ticari ünite
- Körfezkent 3'te 5 adet ticari ünite
- Körfezkent Emlak Konutları 4'te 19 adet ticari ünite
- Metropol İstanbul'da 22 adet ticari ünite
- Nevşehir Emlak Konutları'nda 49 adet ticari ünite
- Nidakule Ataşehir'de 5 adet ticari ünite
- Park Yaşam Mavişehir'de 1 adet ticari ünite
- Stüfyo 24'te 2 adet ticari ünite
- Unıkonut Ispartakule'de 8 adet ticari ünite

Kuzey Yakası ve Körfezkent Çerşı'yı kampanyaya dahil etmeyen Emlak Konut ticari üniteler dışında 7 adet arsayı'da satışa çıkardı. Emlak Konut 'Şimdi al 2018'de öde' kampanyası kapsamında Ankara İstanbul ve Kastomunu illerinde bulunan toplam 7 adet arsanın detayları şu şekilde;
- Ankara ili Çankaya ilçesi Öncebeci mahallesinde 200,00 metrekare yüzölçüne sahip olan arsa 260 bin TL muhammen bedelle satışa çıktı.
- Ankara ili Çankaya ilçesi Öncebeci mahallesinde 200 metrekare yüzölçüne sahip olan arsa 85 bin TL muhammen bedelle satışa çıktı.
- İstanbul ili Başakşehir ilçesi Hoşdere mahallesinde 3.452,39 metrekare yüzölçüne sahip olan arsa 110 bin TL muhammen bedelle satışa çıktı.
- İstanbul ili Tuzla ilçesi Aydınlı mahallesinde 697,43 metrekare yüzölçüne sahip olan arsa 400 bin TL muhammen bedelle satışa çıktı.
- İstanbul ili Maltepe ilçesi Küçükyalı mahallesinde 600 metrekare yüzölçüne sahip olan arsa 4 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satışa çıktı.
- İstanbul ili Başakşehir ilçesi Hoşdere mahallesinde 8.283,23 metrekare yüzölçüne sahip olan arsa 200 bin TL muhammen bedelle satışa çıktı.
- Kastamonu ili Cide ilçesi Doğankaya mahallesinde 9.110,04 metrekare yüzölçüne sahip olan arsa 85 bin TL muhammen bedelle satışa çıktı.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181