Emlak Konut yeni kampanyası!
İnşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Emlak Konut yeni kampanyası detayları belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan 84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyası 3 ay sürecek.

Mevcut konut kredisi faiz oranlarıyla 300 bin liralık bir daire için ödenecek aylık taksit tutarının 4 bin 750 TL'den 3 bin TL'ye indiği Emlak Konut yeni kampanyası detayları şu şekilde; kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşin ödeme ve 84 ay sıfır faiz imkanından faydalanabiliyor. 300 bin liralık bir konut için 30 bin lira peşinat ödeyen konut alıcısı, teslimde de yüzde 5 ara ödeme yapabiliyor. Emlak Konut yeni kampanyası 31 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut yeni kampanyasının geçerli olduğu iki proje;
Ebruli Ispartakule projesi
41 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen 4 ila 28 katlı 10 bloktan oluşan Ebruli Ispartakule projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ebruli Ispartakule projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Köy projesi
467 bin metrekare arsa alanında inşa edilen ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 daire seçeneklerini yer aldığı Köy projesinde dairelerin büyüklüğü 80 ila 623 metrekare aralığında tasarlanıyor. Köy projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181