Emlak Konut Yeni Projeler!
2023 yılı sonuna kadar konut ve ticari ünite sayısını 250 bine çıkarmayı hedefleyen Emlak Konut Yeni Projeler listesini sizler için derledik. Birbirinden farklı ve konforlu konseptlerde proje üreten Emlak Konut yeni projeler yatırımcının ilgisini çekiyor. Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten Emlak Konut yeni projeler çalışmaları devam ediyor. İşte Emlak Konut yeni projeler...

Bizim Mahalle projesi
1 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek olan ​Bizim Mahalle projesi mahalle konseptinde hayata geçirilecek. Mahalle kültürünü yaşatacak olan Bizim Mahalle projesi geleneksel Türk mimarisine uygun olarak tasarlanacak. Bizim Mahalle projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Nidapark İstinye
73 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Nidapark İstinye projesi 55 bloktan oluşacak. 538 apart ünitesinin bulunacağı Nidapark İstinye projesinde kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonları, yaklaşık 47 bin 500 metrekare genişliğinde park ve otopark bölümleri yer alacak. Nidapark İstinye daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Avrupark Hayat projesi
Dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ila 174 metrekare arasında değişim gösteren Avrupark Hayat projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak. 42 bin 19 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Avrupark Hayat projesinde 81 adet ticari ünitenin yer alacağı öngörülüyor. Avrupark Hayat projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ebruli Ispartakule
41 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ebruli Ispartakule projesi 724 daireden oluşuyor. 6 bin 895 metrekare alanın peyzaja ayrıldığı Ebruli Ispartakule projesinde 55 adet dükkan yer alıyor. Ebruli Ispartakule teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Avangart İstanbul
​750 konut ve 12 ticari birim Avangart İstanbul projesi 8 bloktan oluşuyor. İstanbul Sarıyer'de inşa edilen ​Avangart İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Avangart İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Semt Bahçekent
1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunan Semt Bahçekent'te dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Sur Yapı imzası ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi 669 konuttan oluşuyor. Semt Bahçekent daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Yeniköy Konakları
2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan Yeniköy Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 35 bin 856 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 362 konuttan oluşuyor. Yeniköy Konakları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Emlak Konut yeni projeler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181