Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesi bu gün yapılacak!
Emlak Konut GYO tarafından Antalya Muratpaşa'da 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan arsa bu gün ihaleye çıkıyor.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında "Açık İhale Usulü" ile "Kapalı Zarf Teklif Alma (1. oturum) ve Pazarlık-Açık Artırma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde, iki ayrı günde yapılacak. Emlak Konut İstanbul Şile Çavuş ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz 2017 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.



Bu ihale Uluslararası bir ihale değildir.
- Yerli gerçek veya tüzel kişi İstekliler tek başlarına ihaleye katılabilecekleri gibi, kendi aralarında iş ortaklığı oluşturmak suretiyle de ihaleye katılabilirler.
- Yabancı gerçek veya tüzel kişi İstekliler tek başlarına veya yerli veya yabancı gerçek veya tüzel kişiler ile iş ortaklığı veya konsorsiyum oluşturmak suretiyle ihaleye katılamazlar. Ancak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilgili mevzuatı çerçevesinde, Türkiye’de oluşturacakları “Yerli Tüzel Kişilik” olarak ihaleye katılabilirler.
- Konsorsiyumlar ihaleye katılamazlar.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181