Emlak Konut İstanbul Kağıthane Arıcılar ihalesi 13 Temmuz'da!
Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Kağıthane Arıcılar'da 40 bin 485 metrekare inşaat alanına sahip olan arsa 13 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Emlak Konut İstanbul Kağıthane Arıcılar ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında "Açık İhale Usulü" ile "Kapalı Zarf Teklif Alma (1. oturum) ve Pazarlık-Açık Artırma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde, iki ayrı günde yapılacak. Emlak Konut İstanbul Kağıthane Arıcılar ihalesinin 1. oturumu 13 Temmuz 2017 tarihinde saat 11:00'da yapılacak. Bu ihale uluslararası bir ihale değildir.

Emlak Konut İstanbul Kağıthane Arıcılar ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; TOKİ İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mah. 221. Sk. No:5, 34307 Halkalı Küçükçekmece / İSTANBUL

İhale, 4734 sayılı Kamu ihale Kanunu'na tabi olmayıp, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış. Devir, İntikal, Kiraya verme. Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği" kapsamında Açık İhale Usulü ile yapılacaktır.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181