Galatasaray'ın Riva arazisi şaşırtan bir sonuçla Yılmaz İnşaat'ın oldu!
Galatasaray Spor Kulübüne ait İstanbul Beykoz Riva arazisi en uygun birinci teklifi veren Fema İnşaat Ticaret A.Ş. & KLV İnş. A.Ş. İş Ortaklığı sözleşme imzalama tarihi olan 15.08.2017 tarihi mesai bitimine kadar sözleşmeyi imzalamayınca, şaşırtıcı bir sonuçla arazi en uygun ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş'nin oldu.

Riva arazisininin ihalesi Emlak Konut GYO öncülüğünde 15 Haziran 2017 tarihinde yapılmış ihaleye 9 firma teklif vermişti.

Farklı günlerde 2 oturum olarak gerçekleştirilen Galatasaray'ın Riva arazisinin ilk oturumuna 9 firma teklif verirken en yüksek teklif Dap Yapı'nın sahibi olduğu Eltes İnşaat tarafından geldi. İkinci oturumu ise en uygun birinci teklifi Fema İnşaat vermiş olmasına rağmen belirtilen tarihe kadar sözleşme imzalamadığı için ihaleyi 3 milyon 808 bin TL teklif ile Yılmaz İnşaat kazanmış oldu. Projeden elde edilecek gelirin yüzde 80'i Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne, yüzde 20'si Emlak Konut'a ait olmak üzere paylaşılacak.

Galatasaray Riva arazisi ihale sonucu ile ilgili olarak Emlak Konut GYO tarafından KAP'a yapılan açıklama ise şu şekilde oldu;
En uygun birinci teklifi Fema İnşaat Ticaret A.Ş. & KLV İnş. A.Ş. İş Ortaklığı vermiş ve söz konusu iş adı geçen İş Ortaklığına ihale edilerek şartname gereği sözleşme imzalamak üzere yazı ile Şirketimize davet edilmiş ancak sözleşme imzalamak için belirlenen son gün olan 15.08.2017 tarihi mesai bitimine kadar  sözleşmeyi imzalamamış olduğundan, İhale Şartnamesinin ilgili hükümleri gereği, istekli iş ortaklığına ait geçici teminatın nakite çevrilerek irad kaydedilmesi işlemi  başlatılmış olup söz konusu İş' in ihalede en uygun ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş.'ne ihale edilmesine karar verilmiştir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181