Gayrimenkul sektörünün büyük kampanyasında 10 gün geride kaldı!
31 Ağustos akşamına kadar sürecek olan ve 56 bin konutun satışa sunulduğu kampanyada bugüne kadar imzalanan sözleşme sayısı 5 bine yaklaştı. Firmalar, projelerinde yer alan daireleri yüzde 20 peşinat, 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0.7'lik vade farkı ile müşterilerine sunuyor.

PROJE SAYISI 100'Ü BULDU
Emlak Konut GYO öncülüğünde 1 Ağustos'ta başlaülan kampanyaya önce toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olmuştu. Emlak Konut bu kapsamda TÜFE'li Satış Kampanyası' ile vatandaşları sosyal konut edindirme şartlarında ev sahibi yapıyor. Kolay ödeme alternatifleriyle dikkat çeken kampanyaya göre; bağımsız bölüm bedelinin yüzde 20'si peşin ödeniyor, yüzde 10'luk kısım ara ödeme olarak tahsil edilirken kalan yüzde 70'lik ödeme TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0.70 vade farkı ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. GYODER'in de desteği ile genişletilen kampanyaya katılan diğer 70 projede ise yine 0.70 oranındaki banka kredisi ile alım yapmak mümkün. Devletin ekonomiye ve sektöre katkı sağlamak adına gerçekleştirdiği girişimi desteklediklerini ifade eden patronlar ise ilgiden memnun görünüyor.

SUR YAPI YATIRIMA DEVAM EDİYOR
Yönetim Kurulu Başka Altan Elmas: "Sur Yapı olarak devletimize, ülkemize, vatanımıza, milletimize büyük bir inançla bağlıyız. İçerisinden geçtiğimiz bu zorlu süreci, çalışarak ve ülkemiz ekonomisini kalkındırarak aşmalıyız. Bu nedenle yatırımlarımıza, kampanyalarımıza ara vermeyeceğiz, tam aksine daha fazla yaürım için de arayışlarımızı sürdüreceğiz."

İHLAS YAPIYLA BİZİM EVLER
Devlet desteğiyle birçok projede başlaülan dev kampanyayı, Türkiye'nin geleceğine güvenerek millete ve ekonomiye destek olma adına Bizim Evler 6 projesine uyarladık Hemen teslim dairelerde avantajlı koşullar ilgi görüyor...

DAĞ MÜHENDİSLİK
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ: "Sektörümüzü canlandıracak olan bu kampanyaya inancımızın göstergesi olarak biz de iki projemizle destek verdik Tual Bahçekent ve Tual Adalar" projelerinde inşaat devam ederken müşterilerimizin ilgisinden de memnunuz. Kampanya ile satışlarımızda % 20 civarında bir arüş olacağını öngörüyoruz."

DOĞA ŞEHİRCİLİK SATIŞLARI ARTIRDI
Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Ayvacı"Ülkemizin Geleceğine Güveniyoruz' kampanyasında bizler de 'Karat 34' projemizle, yer alma kararı aldık Taksitlendirme fırsatı ve 10 yıl vadeyle ev sahibi olma imkânını cezbedici bulan tükettiler sizleri tercih etmeye devam ediyor. Bu kampanya ile hem sektörümüz hareketlenecek hem de konut alıcıları kârlı çıkacaktır"

PANA YAPI İNŞAAT
Grup Başkanı Mahir Şaşmaz: Ülke olarak toplumsal ve ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde konut kredisi faizlerinin Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi yüzde 9 rakamına çekilmesinin sektöre ciddi bir güven ve ivme kazandıracağını düşünüyoruz. Bu süreçte, Pana Yapı olarak başta sektöre ve ülke ekonomisine destek vermek yatırımlarını erteleyenleri rahatlatmak ve güven ortamını korumak adına faiz oranlarını ciddi şekilde aşağıya çekmiştik Bankaların da bir an önce bu taleplere kulak vererek yapacakları düzenlemelerle birlikte sektördeki hareketliliğin ilerleyen dönemlerde artacağı görüşündeyiz."

SİNPAŞ YAPI PEŞİNAT ALMIYOR
Genel Müdür Ahmet Çelik: "Ülkenin geçtiği bu zor dönemde Türkiye ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak hayata geçen kampanyada Sinpaş olarak yer almaktan onur duyuyoruz. Türkiye için birlik ve beraberliğin her zamankinden daha önemli olduğu düşünüyoruz, GYODER'in kampanyasına katılıyor ve kendi projelerimizde peşinat almıyoruz. Bu zor dönemde gerekli fedakarlıkları yaparak, ülke ekonomisinin ve refahının her şeyin üzerinde olduğunu göstermek istiyoruz. Bu kampanya sayesinde vatandaşların daha kolay şartlarda ev sahibi olma imkânına kavuşacak Hepimizin bildiği gibi konut sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörü, kampanya ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağız.'' dedi.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181