KÖY Projesi detaylar !
Etrafı yüksek duvarlarla çevrili, yaşama alanlarından soyutlanmış bir proje olarak değil bulunduğu bölge ile organik ilişki içinde olan bir yaşam alanı olarak tasarlanmış olup KÖY’de 5 ayrı konut tipi yer alıyor.

76 m2 ile 212 m2 arasında değişen büyüklüklerde 1+1,2+1 ve 2+1 ve 3+1 dubleks apartman dairesi, 194m2 ile 215 m2 arasında değişen büyüklüklerde 3+1, 4+1 ve 3+1, 4+1 dubleks olmak üzere çift dubleks, 334m2’lik 4+1 sıra ev, 335 m2 ile 623 m2 arasında değişen büyüklüklerde 4+1, 5+1 villa ile 690 m2’lik 6+1 müstakil villa yer alıyor.

Uluslararası markaların yanı sıra yöreye özgü farklı damak tatlarına uygun restoranlar, kafeler, süpermarket, veteriner, sağlık merkezi, organik pazarın yanı sıra son teknolojiye sahip sinema salonlarının da bulunduğu açık bir çarşı yapılması, açık kapalı otopark, kafeterya alanının yanı sıra tenis kortu, biri açık biri kapalı diğer fazlarda da yapılması planlanan yüzme havuzu, çocuk kulüpleri oyun parkları ,tenis, squash, basketbol, futbol sahaları, park içinde 3,5 km lik yürüyüş, koşu bisiklet parkuru, evcil hayvan alanları ile yılın 365 günü spor ve eğlence imkanı sunuyor.

Akıllı ev otomasyon sistemine sahip olan Köy evleri, hayatı kolaylaştıran birçok detay ve konfor sunuyor. Konut sahipleri gerektiğinde, otomatik programlanabilir özelliği ile aydınlatmayı ve ısıtmayı uzaktan kontrol edebiliyor. 24 saat güvenlik sistemi, kameralı izleme sistemleri, itfaiyeye bağlı yangın alarm sistemi ve herhangi bir kaçak durumunda kendini kapatabilen doğalgaz alarm sistemi ile de güven dolu bir hayat vaad ediyor. Mevcut fauna ve florayı özenle koruyup geliştirmeyi amaçladıklarını ve yapı adalarındaki açık alanları komşuluk ilişkisini güçlendirecek ve teşvik edecek birer dinlenme, buluşma, gözlem yapma, çocuklarla birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için zengin aktivite alanları olarak tasarlanmış projede ayrıca elma, kiraz, armut, hünnap, incir ve erik ağaçlarından oluşan bir meyve bahçesi ile bir de botanik parkında yer alması planlanmaktadır.

3. Köprü ve 3. Havalimanı’na yakın olan KÖY Projesi, Maslak’a 15 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’na 10 dakika, Sarıyer İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181