Sinpaş 20 yıl vadeli konut projeleri!
Emlak Konut GYO önderliğinde bu gün başlatılan ve sektörden de destek gelen ve "Güçlü Türkiye için birlik vakti" sloganıyla başlayan Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyasına Sinpaş'tan destek geldi.

İste Sinpaş 20 yıl vadeli konut projeleri

Sinpaş GYO
İncek Dünyası

Aydos Country

Aydos ormanına komşu olan Aydos Country projesi 50 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu Aydos Country'de toplam 900 konut bulunuyor. Daire büyüklükleri 68 metrekareden 208 metrekareye kadar olan Aydos Country projesinde her dairede geniş balkonlar yer alıyor.

Aydos Country detaylı bilgi için tıklayınız.

Ege Yakası

Sinpaş GYO/Eviya Gayrimenkul tarafından Halkalı İstanbul'da konumlandırılan Ege Yakası projesi 378 konuttan oluşuyor.

Ege Yakası detaylı bilgi için tıklayınız.

Bursa Modern

Hemen teslim avantajı sunan Bursa Modern projesi 232000 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+2 daire seçeneklerine sahip Sinpaş Bursa Modern projesinde daireler 65 ila 586 metrekare aralığında tasarlanıyor.

Bursa Modern detaylı bilgi için tıklayınız.

Ege Vadisi

Sinpaş GYO imzasıyla inşa edilen Ege Vadisi projesinin;Rezidans etabı 50 katlı tek blokta toplam 429 konuttan oluşuyor. 27 bin metrekare alan üzerine 7 blokta toplam 888 konuttan oluşan Ege Vadisi projesinde Rezidans ve Cunda olmak üzere 2 etabında satışlar başladı.

Ege Vadisi detaylı bilgi için tıklayınız.

Sinpaş Yapı
Sinpaş Altınoran
1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Sinpaş Altınoran projesinde daireler 62 ila 294 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Altınoran projesinde 2 bin 647 daire yer alıyor. 

Sinpaş Altınoran detaylı bilgi için tıklayınız.

Marina Ankara

Tamamlandığında toplam 2 bin 518 konutun bulunacağı Marina Ankara'da 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Marina Ankara projesinin Marina Tower adını taşıyan ilk etabı 3 blokta 912 konuttan oluşuyor. 

Marina Ankara detaylı bilgi için tıklayınız.

Sinpaş Palas
Anadolu yakasında hayata geçirilen Sinpaş Palas 8 bin 733 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip Sinpaş Palas Finans Şehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Sinpaş Palas detaylı bilgi için tıklayınız.

Aquacity Denizli

Toplam 902 konuttan oluşan Aquacity Denizli projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Aquacity Denizli projesinde daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor.

Aquacity Denizli detaylı bilgi için tıklayınız.

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyası ne zaman sona eriyor
? Tıklayınız.

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyası konut projeleri için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakKonut.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181