Sur Yapı'dan her semte bir proje!
2017 yılına farklı semtlerde ürettiği 10 konut projesiyle giren Sur Yapı, ilk dört ayda üç projeyi daha satışa sundu. Her semtte bir proje geliştiren şirket, Koşuyolu'ndaki EKSELANS projesinin ardından Maltepe ve Bahçekent'teki projelerini müşterilerinin beğenisine sundu.

Yeşilmavi projesiyle deniz manzarası ve Kayışdağı Ormanının temiz havasını bir arada sunacak olan Sur Yapı, Maltepe'de yükselen markalı konut projeleri arasında farklılaşmayı hedefliyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Maltepe'nin değerine değer katacak projede, sakinlere konforlu ve ulaşım açısından da kolay bir yaşam vaat ettiklerini söyledi.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR
268 dairelik butik projede deniz ve orman manzarasını buluşturduklarını anlatan Altan," Ulaşım kolaylığının yanı sıra Kayışdağı Ormanının eteğinde olması, geniş bir perspektifle deniz manzarasının bulunması burada yaşamı keyifli kılacak nitelikleri bir arada barındırıyor. Özellikle son yıllarda Anadolu Yakasında yapılan yatırımlar ile Maltepe hem yaşam hem de çalışma temposunun arttığı hareketlenen bölgeler arasındaki yerini aldı. Projenin yer aldığı lokasyon Küçükyalı, Bostancı ve Maltepe'nin canlı, hareketli semtlerine çok yakın. Böylesi hareketli bölgelerde semtler arası geçişi hızlandıran ulaşımı kolay projeler tercih ediliyor. Yeşilmavi projemiz de metro, sahil yolu, E-5, minibüs caddesine yakınlığı, orman-deniz manzarasına kesintisiz hakim olması, daire planlarında konforun ve fonksiyonelliğin bir arada sunulduğu ideal bir yaşam alanı olacak" dedi.

195 BİNE SEMT HAVASI
İstanbul'un hızlı gelişen lokasyonlarmdan Bahçekent'te Emlak Konut ihalesi ile aldığı arsa üzerinde SEMT projesini inşa edecek olan Sur Yapı, bölgenin en uygun fiyatlı dairelerinin satışlarına başladı. Bahçeşehir'e komşu arazi üzerinde iki etap halinde hayata geçecek projenin toplam değeri 600 milyon lira olarak açıklandı. Semt Bahçekent'te lansmana özel 195 bin liradan başlayan daireler kurulan çadırda satışa sunuldu. 1+1'den 4+1'e farklı daire seçeneklerinin sunulduğu proje, 3. köprü ve 3. Havalimanına yakın konumuyla öne çıkıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, metrekare fiyatlarının 3 bin 800 TL civarına geldiği bölgede lansmana özel 2 bin 950 liradan saüşa çıkarak hem oturumcuya hem de yaürımcıya ilk günden kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181