Antalya Panorama Evleri barbekü partisi ile tanıtıldı!
Ulu Grup tarafından Masadağı'nda inşaa edilen Panorama Evleri'nde Antalya Şehir Platformu toplantısı ve barbekü partisi düzenlendi. Panorama Evleri satış ofisinin düzenlemiş olduğu tanıtım ve barbekü partisine, Ulu Grup Yönetim Kurulu üyeleri, şirket çalışanları, Antalya Şehir Platformu, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Ulu Grup Yönetim Kurulu üyesi Osman Ulu yaptığı konuşmada şöyle dedi:

'İlk aidatsız site'
"İnşaat sektöründe, taahhütlerin eksiksiz yerine getirildiği projelere imza atarak, güvenilir markalar arasındaki yerini alan Ulu Grup'un yaptığı Panorama Evleri ise Antalya'nın yükselen değeri olmaya devam etmektedir. Akdeniz'in doyumsuz manzarasına sahip Panorama Evleri, kentin içinde ve kentin gürültüsünden uzak, 5 derece sıcaklık ve 5 derece nem farklıyla sahili ve yaylayı panoramik olarak yaşatmaktadır. Türkiye'nin ilk aidatsız sitesi olma özelliğinin yanı sıra 1100 metrekare sosyal alanı, 512 metrekare kaydıraklı yüz' me havuzu, havuz ve Antalya manzaralı kafeterya ve fitness, açık - kapalı otoparkı, jeneratör sistemi, sauna ve çocuk kreşi ve çok amaçlı spor alanı ile ilgi çekmeye devam ediyor."

Antalya Şehir Platformu sözcüsü Avukat Eda Erten de Antalya Şehir Platformu'nun misyon, vizyon ve amaçlarını açıkladı. Siyaset üstü olduklarını, daha güzel bir Antalya için el ele birlikte güzel projelere diyerek katılımcılara ve Ulu Grup'a teşekkür etti. 

Milliyet Akdeniz Gazetesi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181