Arda’nın 50 milyonluk sarayı
Geçtiğimiz Temmuz ayında FC Barcelona’ya transfer olan milli yıldız Arda Turan, uzun arayışlar sonunda aradığı evi buldu. Katalan ekibine imza attıktan sonra uzun süre istediği evi bulamayan ve Neymar’a bile misafir olan Arda Turan, aylığı 21 bin Euro olan ultra lüks bir villaya yerleşti. Esplugues de Llobregat bölgesinde yer alan ev, büyük havuzu ve muhteşem Barcelona manzarasıyla dikkat çekiyor.

3 yıllık kontrat yapan Arda’nın burayı satın almak istemesi halinde 15 milyon Euro (yaklaşık 50 milyon TL) ödemesi gerekiyor.

ŞÖHRETLİ KOMŞULAR
Arda Turan’ın oturmaya başladığı evi, Barcelona’nın en lüks semtlerinden biri olan Esplugues de Llobregat bölgesinde... Burada çok sayıda şöhretli isimle birlikte Barcelona ve dünya futbolunun devleri de yaşıyor. Andres Iniesta, Gerard Pique ve Dani Alves gibi yıldız isimler Arda’nın yeni evine en yakın komşuları olarak dikkat çekiyor. 

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181