Beckham’dan Miami'de çılgın proje
Dünya futbolunun unutulmaz isimleri arasında yer alan David Beckham, Amerika’da çılgın bir projeye imza atıyor. Kariyerinde Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan formalarını giyen yıldız en son Paris Saint Germain’de top koşturarak aktif futbola veda etmişti. Ardından hem futbolla hem de Amerika’yla bağlarını koparmayan Beckham, Miami United FC takımını satın aldı.

7 GÜN 24 SAAT iŞLEYECEK
Şimdilerde ise Miami Limanı’nın içinde stadyum da olan dev bir kompleks yapmaya hazırlanıyor. Hem yerel mercilerden hem de Amerikan Ulusal Futbol Ligi yönetiminden izin alan Beckham’ın projeye 150 milyon dolar harcaması bekleniyor. Stadyumda sadece maçların yapılmayacağı, 7 gün 24 saat işler halde olan devasa bir tesisin kurulacağı belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181