Bergüzar Korel Cihangir'de bina alıp kiraya verecek
Bergüzar Korel 'Karadayı' dizisindeki rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu'nu kendine örnek aldı. Güzel oyuncu Cihangir'de açtığı kafeden sonra kazançlarını yeni bir yatırım yoluyla katlamaya karar verdi. Korel, İmirzalıoğlu gibi Cihangir'e yatırım yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu, mimar bir arkadaşından kendisine Cihangir'de ev ve bina bulmasını istedi.

YENİ NESİL KONAKLAMA
Korel, satın alacağı binaları restore edip, iç dekorasyonunu da yaptırıp kiralamayı planlıyor. Korel, yeni nesil bir konaklama metodu olan ve kısa süreli ev kiralamak için doğmuş bir seyahat programlama sitesi olan 'Airbnb' ile ev ve oda kiralayarak turizm işine girecek. Bu sistem, otelde konaklamak istemeyen turistlerin yeni gözde konaklama yöntemi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181