Bu rezidansın metrekare fiyatı 25 Bin euro!
Türk sosyetesinin de uğrak yeri olan Fransa’nın gözde kayak merkezi Courchevel’de lüks otellerin, göz alıcı şalelerin sayısı oldukça fazla. Bölgede zengin müşteri kitlesi için en son seçenek ise, üst düzey concierge ve anahtar teslim hizmetlerin sunulduğu, son derece lüks rezidans, Courchevel 1850.

Courchevel 1850’i özel olarak tanıtan “Le Figaro” gazetesi, toplam 53 daireye sahip lüks yapının penthouse ve dublekslerden oluştuğunu belirtiyor. Dairelerin metrekare fiyatı 25.000 euro. Buna göre, örneğin 2 odalı 67 metrekarelik bir dairenin satış fiyatı 1,5 milyon euro. 

Courchevel 1850’de şimdiye kadar çeşitli uyruklardan zengin müşterilere 16 daire satılmış. Bu müşteriler arasında yer alan bir İngiliz vatandaşının 160 metrekarelik bir penthouse için 5 milyon euro’nun üzerinde bir rakam ödediği belirtiliyor. Lüks binada yer alan spa, 24 saat concierge hizmeti gibi ekstraları ise lüks resort ve spa markası olan Six Senses yönetiyor.

53 daireden oluşan lüks rezidans’ta 10 dubleks ve 12 süper daire mevcut. İç dekorasyonda hem orijinal hem de samimi bir hava yaratmak için geleneksel malzemelerin kullanıldığı çağdaş bir mimari anlayışı benimsenmiş. Rezidanstaki dairelerin metrekaresi 122-250 arasında ve 3 ila 5 odalı. Dairelerin tümü de ileri teknolojiyle donanmış. Dairelerdeki her oda dağ manzaralı bir teras ya da balkona sahip.



Courchevel 1850 aynı zamanda ultra lüks otel hizmeti sunuyor. Dünyanın en büyük kayak pistlerinden birinin çok yakınında yer alan rezidans aynı zamanda kendi özel kayak concierge hizmetine de sahip. Her bir daire çağdaş stille Alplere özgü geleneksel dekorasyon anlayışını birleştiren özel bir üslupla döşenmiş. Rezidans kayak pistlerinin yanı başında.. Bina tamamen provensal bir görünüme sahip. Malikane müşterilerine özel ulaşım hizmetleri de sunuluyor. 10 dubleks süper bir panoramik manzaraya sahip.

Rezidansta yer alan spa kapalı havuz, sauna, hamam, masaj odası ve spor salonuna sahip.

Fortuneturkey.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181