Bulvar Loft'un reklam yüzü Mina Tugay oldu!
Akfen İnşaat'ın Ankara'daki yepyeni projesi Bulvar Loft'un reklam kampanyasının yeni yüzü ekranların sevilen ismi Mine Tugay oldu. Tugay reklam filminde mimarisi, sosyal imkânları ve konumuyla Ankara'nın yeni fenomeni olacak Bulvar Loft'un sadece bir ev değil, yeni bir yaşam sunduğunun altını çiziyor.

Bulvar Loft'un reklam filminde ünlü oyuncu Mine Tugay'a Deniz Gökçe eşlik ediyor. Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde çekilen yeni reklam filminde, Deniz Gökçe projenin sunduğu kâr fırsatına odaklanırken ünlü oyuncu Mine Tugay Bulvar Loft projesinin sunduğu sosyal olanaklara dikkat çekiyor. Akfen kalitesiyle bütünleşen "Loft" imzasıyla hayata geçirilen Levent LoTt ve incek Loft projelerinden sonra üçüncü Loft projesi Bulvar Loft için birbirinin devamı niteliğinde kurgulanan 7 ayrı yeni reklam filmi çekildi. Bulvar Loft reklam kampanyası, inşaat iletişimleri arasındaki en renkli ve en dikkat çekici kampanyalardan biri olmaya daha şimdiden aday.

Hürses Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181