Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya okyanus manzaralı daire!
Takvim'den Halil Çilingir'in özel haberine göre bu yılbaşında oyuncu Şükrün Ovalı'yla evlenen Beşiktaşlı Caner Erkin'in eşine yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmiyor. Ünlü futbolcu, yurt dışından ev isteyen eşinin bu isteğini de kırmadı. Erkin'in Miami Sunny İsles Beach'teki okyanus manzaralı 'Porsche Design Tower' adlı gökdelenden 7 milyon dolara (25 milyon TL) lüks bir rezidans satın almak için kolları sıvadı. Beşiktaşlı yıldız, daha önce aynı yerden rezidans alan arkadaşı Ömer Pınarlı'nın kendisi için yaptığı canlı yayınla rezidans hakkında bilgi sahibi oldu. Eşiyle lüks daireye hayran kalan futbolcu, kaporayı hemen gönderdi.

ACAR ÇİFTİNE KOMŞU OLDULAR
Caner Erkin'le Şükran Ovalı, sosyetik çift Hande - Erdinç Acar'ın da evinin olduğu 60 katlı 195 metre yüksekliğindeki gökdelenin 30. katındaki 3 yatak odalı ve 4 banyolu rezidansta karar kıldı. Yıllık kazancı ortalama 2.2 milyon euro (yaklaşık 9 milyon 200 bin TL) olan Erkin'in "Kartallar yüksek uçar" sözünü kanıtlar nitelikteki yeni evinin özelliği bununla sınırlı değil... İkili, 600 metrekarelik rezidanslarına lüks araçlarıyla çıkabilecek. Erkin, ligin devre arasında ABD'ye giderek rezidansın satış işlemlerini tamamlayacak. Ünlü futbolcu; yüzme havuzu, sinema salonu ve SPA'nın da olduğu milyonluk rezidansının keyfini önümüzdeki yıl eşi Şükran Ovalı'yla sürecek.

AŞK YUVASININ KİRASI: 43 BİN TL
Ünlü çift, İstanbul Baltalimanı'ndaki evlerinden geçtiğimiz aylarda Bağdat Caddesi'nin tek lüks rezidansındaki bir penthouse'a taşındı. Lüks sitenin 44'üncü katındaki penthouse'lardan birini kiralayan Erkin, yeni yuvaları için aylık yaklaşık 12 bin dolar (43 bin TL) kira ödüyor.

Milliyet

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181