Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti yeni evine aylık 42 bin 360 TL ödeyecek!
Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı, yeni evlerini Anadolu Yakası’ndan aldı. Çift 5+1 evleri için aylık 12 bin dolar kira ödüyor. Çift, Baltalimanı'ndaki evlerinde uyurken, hırsızın kapıyı zorlaması üzerine yeni bir ev arayışına girmişti.

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; eşinin kendisini güvende hissetmesi için paraya kıyan Caner Erkin, Bağdat Caddesi'nin tek lüks rezidansında bir penthouse (çatı katı) kiralamış.

Lüks sitesinin 44'üncü katındaki penthouse'lardan birini kiralayan Caner Erkin, yeni yuvaları için aylık yaklaşık 12 bin dolar (yani dünkü kurla 42 bin 360 lira) kira ödeyecek.

CUMARTESİ TAŞINMIŞLAR 
Radikal bir karar alıp Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçen Şükran Ovalı ile Caner Erkin çifti, cumartesi günü yeni yuvalarında oturmaya başladı. Çiftin, Yeşilköy Havalimanı'ndan Boğaz'a kadar 180 derece manzaraya sahip yeni yuvası beş oda bir salondan oluşuyormuş.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181