Cem Yılmaz'dan Ahu Yağtu'ya büyük jest!
Yaz tatilinin büyük kısmını oğlu Kemal'in mutluluğu için eski eşi Ahu Yağtu ile Bodrum'da geçiren ünlü şovmen Cem Yılmaz, bu kez de bonkörlüğünü konuşturdu. Boşandıktan sonra Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasından Ulus'taki bir apartman dairesine yerleşen Yağtu, evlenmeden önce de hayatını sürdürdüğü Bebek'e taşınmak istedi. Ünlü oyuncu ve modacı, uzun uğraşlar sonunda Bebek'te 900 bin dolar yani yaklaşık 2 milyon 700 bin liralık bir daire buldu.

Oğlu Kemal'le Bebek'e taşınma fikrini Cem Yılmaz'a açan Ahu Yağtu, eski eşinden maddi ve manevi destek gördü. Ünlü komedyen, Yağtu'nun yeni taşınacağı dairesinin yarı fiyatını hiç düşünmeden cebinden ödedi. Hem eski eşi hem de oğlunun daha rahat bir yaşam sürmesi için her detayı düşünen Cem Yılmaz'ın bu tavrı, "Süper baba Cem" dedirtti.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181