Çiftçi Towers'ın 33. katında peş peşe 2 davet!
Estetik ve teknolojiyi bir araya getiren eşsiz tasarımı, muhteşem panoramik İstanbul manzarası, şehrin tam ortasındaki konumuyla sadece İstanbul'un değil, dünyanın en iddialı projeleri arasında gösterilen Çiftçi Towers’da hareket başladı.

İstanbul’un iş, finans, kültür ve sanat hayatının tam merkezinde yükselen rezidans, ofis ve yaşam merkezi Çiftçi Towers'da peş peşe iki davet verildi. Çiftçiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çiftçi ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’in ev sahipliğinde düzenlenen iki davete de Türkiye’nin öncü işadamları, kültür ve sanat hayatının tanınmış simaları katıldı. İzzet Garih, Banu Çarmıklı, Ali Kibar, Dalia Garih, Özcan Tahincioğlu ve Tuncay-Nurcan Artam’ın da aralarında bulunduğu davetliler, hazırlanan örnek rezidansları da ilk kez görme fırsatı yakaladı.

Çiftçi Towers konseptini ve yaşam tarzını ortaya koymak üzere projenin 33. katı özel olarak dizayn edildi. Küratörlüğü Neslihan Işık tarafından gerçekleştirilen, “limited edition” tasarım ürünlerinin özel ambiyans yaratılarak sergilendiği “33. Kat Luxury Forward Design Exhibition”da lüks teknolojik ürünler, tasarım mobilyaları, dekorasyon çözümleri ve mücevher markalarının standları yer aldı. Galerist’le gerçekleştirilen işbirliği ile Haluk Akakçe, Arik Levy ve Ayça Telgeren’in eserleri de sergilenmeye başladı.

Çiftçi Towers mülk sahiplerinin yaşam alanlarını hazırlamalarında yardımcı olacak 33. Kat, aynı zamanda tasarım meraklıları, sanat severler, trend takipçileri tarafından İstanbul’un yeni mimari projesinde farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için yeni buluşma noktası olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181