Dizilerin Yalısı satılık!
İstanbul Boğazı'nda, emlak piyasasının en gözde yalılarından olan ve çok sayıda televizyon dizisine ev sahipliği yapan Kandilli’deki Abud Efendi Yalısı’nın 19.68 hissesi satışa çıkarıldı.

Hürriyet'in haberine göre yalı, 2007’den bu yana 45 - 50 milyon dolar gibi fiyatlardan satılık kaldı ve daha sonra ünlü bir işadamı tarafından kiralanarak ciddi bir bakımla yenilendi.

Gazetenin görüşlerine başvurduğu uzman, "Boğaz’da 20 yıldır emlakçılık yapıyorum, bir yalıda hisse satışını ilk defa görüyorum. Kolay bir iş olmamakla birlikte sonuçlarını hep birlikte göreceğiz" derken, yalının 3’te 2’sinin Özdoyuran Ailesi’ne, geri kalanının ise yalıya adını veren Mehmet Abud Efendi’nin 40’a yakın hissedarına ait olduğu belirtildi.

18 ODALI, HAMAMLI, SAUNALI
Yaklaşık 1500 metrekare arsa içinde yer alan yalı, 270 metrekare oturumlu. Yalının 540 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Bir müştemilatı, görkemli salonları, 2 sofası ve 18 odası olan yalı ayrıca havuzu, saunası, geleneksel Türk hamamı ve 8 araçlık otoparkı ile de dikkat çekiyor. Üst kat, yarım dikdörtgen bir sofa etrafında dönüyor. Altta ve üstte palmiyeli camekânlar mevcut. Kâgir olan alt katta iki de kayıkhane var.

NTV 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181