Eda Taşpınar Yunanistan'dan lüks bir villa satın aldı!
Bodrum ve Çeşme defterini kapatıp son birkaç yıldır Yunanistan'da tatil yapan Eda Taşpınar, Komşu'daki ekonomik krizi fırsata çevirmeyi bildi. Geçtiğimiz yaz Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta bir ev kiralayan sosyetik ikoncan, tüm yazını geçirdiği Komşu'da kira ödemekten bıktı. Kriz nedeniyle ev fiyatlarının yarı yarıya ucuzlamasını fırsat bilen Eda Taşpınar, Mikonos'ta 400 bin euro'ya villa aldı.

275 METREKARE, 6 ODA
Taşpınar, bahçesiyle birlikte 275 metrekarelik bahçeli villasında yazın tadını çıkarıyor. 6 oda ve 2 salonun yer aldığı havuzlu villasında denize karşı keyif yapan sosyetik ikoncana, avukat sevgilisi Can Verdi ile Yunan arkadaşları da eşlik ediyor. Kendi adını taşıyan güneş yağlarını satışa sunduğu bir kozmetik şirketi olan Eda Taşpınar, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ve Fransa'da da satışa sunulan ürünleri sayesinde yüklü bir gelir elde etti. Sosyetik ikoncan, bu kazancını da Yunanistan'a yatırım yaparak kullanmayı tercih etti.

Takvim 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181