Emaar Square'de sevgililer gününe özel davet..
Çamlıca’da projelendirilen, konforlu ve lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’deki davette Polar Moda 2016 yaz koleksiyonu ve Parla Brandstore mücevherleri defilesinin yanı sıra A Bank, dünya çapında 185 ülkede milyonlarca işyerinde geçerli olan, seyahatlerde ve restoranlarda müşterilerine ayrıcalıklar sağlayan yüksek prestijli yeni kredi kartı 'Diners Club Card’ın tanıtımını yaptı. Dr. Dilek Avşar’ın, estetikte teknolojinin sunduğu yenilikleri anlattığı davette ünlü isimler, Emaar Square’in farklı beklentilere cevap verebilecek şekilde tasarlanan örnek dairelerini de ziyaret etme fırsatı buldular.

Galleries LaFayette gibi Türkiye’de ilk kez faaliyet gösterecek dünya markalarının da bulunduğu Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden birisine sahip olacak Emaar Square hakkında bilgi alan misafirler, Douglas’ın onlar için özel olarak hazırladığı hediyelerle de keyifli bir öğlen geçirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181