Enes Batur Sungurtekin 'İncek Loft'a konuk oldu!
Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat, Ankara'da geçen yıl yapımını tamamladığı İncek Loft projesinde yerleşimcilere özel etkinliklere start verdi. Bu kapsamda İncek Loft, sosyal medyanın fenomen ismi YouTuber Enes Batur Sungurtekin’i konuk etti.

YouTube’da 3,8 milyon abone, 1 milyar izlenme ve aylık 100 milyon izlenme barajını aşan Enes Batur, 13 Mayıs Cumartesi günü İncek Loft’ta takipçileriyle buluştu. Ankaralıların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Enes Batur esprileriyle hayranlarına keyifli anlar yaşattı.

‘New Day New Game’ (Yeni Gün Yeni Oyun) mottosuylayola çıkarak Türkiye’nin en popüler bireysel kanalına sahip olan Enes Batur Sungurtekin, söyleşide Youtube hikâyesinin nasıl başladığını anlattı. Sosyal medya yolculuğunu sevenleriyle paylaşan Enes Batur, etkinlikte hayranlarından gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Enes Batur hayranları sosyal medya fenomeni isimle fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

İncek Loft’u çok sevdiğini belirten Enes Batur, “Ankara’da olsaydım İncek Loft’ta yaşamak isterdim. Gençler için çok keyifli alanlar yaratılmış özellikle fitness center, cep sineması ve Pony klubünü çok beğendim. Ankara’da yaşayan herkesi İncek Lofttan ev almaya davet ediyorum. Bu şahane yaşam alanını kaçırmayın.” dedi.

“Projeyi oturumcuların bir parçası haline getiriyoruz”
Akfen Proje Genel Müdürü Barış Barçak, yerleşimcilere değer katan bu tür etkinliklere gelecekte de devam edeceklerini söyledi. İnşaat şirketlerinin artık standart olarak güzel evler yaptıklarını anlatan Barçak, "Ancak bu tür etkinliklerle oturumculara kendilerini bir konut projesinin parçası hissettiren yaşam alanları öne çıkıyor. İncek Loft'ta oturanlara ilk günden bu yana vaat ettiğimiz gibi kendilerine ait bir şehrin konforunu yaşatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Barış Barçak, bu kapsamda, gelecek dönemde İncek Loft'ta gösteriler, konserler ve Ramazan şenliğinin yanı sıra alanında öne çıkmış uzmanlarla söyleşiler hayata geçireceklerini de ifade etti.

1+1 dairelerin fiyatları 310 bin liradan başlıyor
Akfen İnşaat tarafından Ankara'da 108 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen İncek Loft projesinde 1+1'den 5.5+1'e kadar farkli tiplerde, yasamaya hazir konut secenekleri sunuluyor. Toplamda 1199 konut bulunan projedeki dairelerin fiyatları ise 310 bin liradan başlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181