Evim Şahane Selim Yuhay'ın evi!
Yarışmacılar hayal ediyor, Selim Yuhay daha iyisini yaratıyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan mimarın kendi evi de göz alıcı. Salondan mutfağa, yatak odasından banyoya kadar her yerde göz alıcı detayları bulabileceğiniz Evim Şahane Mimar Selim Yuhay’ın kendi evi, geniş ve ferah bir mekan tercih ediyor.

Renk uyumlarına önem veren mimar bey, kendi evinde de tıpkı yeniden yarattığı evlerde olduğu gibi konfora büyük önem veriyor. Bir evin yaşanılabilir olması için biraz dağınıklık olması gerektiğini söyleyen Selim Yuhay, fazla düzenli evlerin ailevi sorunları işaret ettiğini söylüyor.




Bununla birlikte salon ve duvarlarda yalnızca düğün fotoğraflarının değil, tatil fotoğraflarının da olması gerektiğini söyleyen mimar Selim Yuhay, tüm bunları kendi evinde de uyguladığını belirtiyor. Renk geçişleri onun için oldukça önemli. Renklere sık sık başvuran ve aksesuarlara sıkça yer veren Mimar Selim Yuhay, mümkün olduğunca az mobilya kullanarak daha ferah ve daha huzurlu bir ev dekore etmeye özen göstermiş.

Klasik ve modern bir tarzı bir araya getiren Evim Şahane Mimar Selim Yuhay’ın kendi evi, farklı esintilerin yansıması olarak dekore edilmiş. İşlemeler, modern detaylar, tavan dekorasyonu ve doğal taşların da yer verilen evde, mümkün olduğunca az mobilya kullanılarak ferah bir ortam yaratmaya özen göstermiş.

Dekorasyonbul.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181