Gayrimenkul zengini ünlüler! İşte gayrimenkul zengini ünlüler listesi

Sanat ve gösteri dünyasının ünlü isimleri kazançlarını gayrimenkul sektöründe değerlendirmeye devam ediyor ve gayrimenkul zengini ünlüler listesinde zirveye emin adımlarla ilerliyor.

İşte gayrimenkul zengini ünlüler ve gayrimenkul yatırımları;

Kenan İmirzalıoğlu
Ünlü oyuncu gayrimenkul yatırımlarının en önemli kısmını toprak üzerine yapıyor. Bir dönem eski binaları alıp restore ettiren ve yeniden satan İmirzalıoğlu’nun son yıllardaki tutkusu değerli arazileri satın almak.

Tekirdağ Çerkezköy’de 10 dönüm arazi satın alarak bu alandaki yatırımlarını sürdüren ünlü oyuncu aynı zamanda Cihangir ve Tarlabaşı’nda da gayrimenkul yatırımı devam ediyor.

Necati Şaşmaz
Kurtlar Vadisi dizisi ile milyonların sevgilisi haline gelen Necati Şaşmaz, gayrimenkul zengini ünlüler listesinde en üst sırada bulunuyor. Özellikle yeni konut projelerinden daire alarak yatırım yapan Şaşmaz, Fenerbahçe Orduevi yakınlarındaki bir rezidanstan 2 milyon 600 bin dolara deniz manzaralı bir daire satın almıştı.

Ataşehir Konutlarında 50 daire ve 1 süpermarketi bulunan Necati Şaşmaz’ın, Şişli Bomonti’de bir rezidanstan 18 adet daire aldığı biliniyor.

Aşkın Nur Yengi
Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi de yatırımını emlağa yapanlar arasında. Kazandığı tüm birikimini emlak sektörüne yatıran şarkıcının toplam 16 adet dairesi bulunuyor.

Sibel Can
Yaklaşık 25 yıldır sahnelerde olan Sibel Can'ın İstanbul'un çeşitli yerlerinde 50 civarında dairesi bulunuyor. Nakkaştepe, Beykoz, Levent, Bodrum'da evi olan sanatçının Miami'nin William's Adası'nda da bir de villası bulunuyor. 

Emrah
Kazandığını gayrimenkule yatıran zengin şarkıcı Emrah’ın, Etiler, Levent civarında 200'e yakın evi var. Fulya'daki bir rezidansta 12 dükkanı olan sanatçının aynı yerde 2 milyon dolar değerinde bir spor kompleksi ile gayrimenkul zengini ünlüler arasında olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Seda Sayan
Gayrimenkul zengini ünlüler
listesinin başında yer alan ve Etiler Şamdan'ı 8.5 milyon dolara satın alan Seda Sayan, şov dünyasının en iyi gayrimenkul yatırımcılarının başında geliyor. Sayan'ın Etiler ve Gayrettepe'de bulunan iki rezidansta dairesi bulunuyor.

Ayrıca Bodrum'da 3 villası, Londra'da bir evi ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde 30'a yakın dairesi var. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gayrimenkul zengini ünlüler 6 yıl önce

gayrimenkul zengini ünlüler her geçen gün artmaya devam ediyor

banner182

banner181